top of page

Enrique: Osam bodova prednosti nam nije dovoljno, Leicester i Tottenham? Pitanje je mogu li izdržati


Ne navijam ni za kakav rezultat, neka pobijedi bolji," rekao je Luis Enrique o madridskom derbiju i utakmici njihovih najvećih suparnika za naslov

Barcelona svoju utakmicu 26. kola domaćeg prvenstva igra u nedjelju protiv Seville, a konferenciju za medije je dan uoči susreta održao Luis Enrique.

"Ne navijam ni za kakav rezultat, neka pobijedi bolji," rekao je Luis Enrique o madridskom derbiju i utakmici njihovih najvećih suparnika za naslov - Atletica i Reala.

"Moramo biti oprezni jer naša prednost nije dovoljna za osvajanje naslova. Ne smijemo se opustiti jer smo ispred ostalih, upravo se i nalazimo na vrhu jer dajemo uvijek svoj maksimum. Kao profesionalci, ne smijemo si dozvoliti da gledamo na sebe kao na prvake sve dok prvenstvo nije i matematički osigurano."

"Fokusiramo se na svaku sljedeću utakmicu, kao na sada Sevillu, bila bi velika greška kada bismo razmišljali i osvajanju prvenstva. "

Dotaknuo se trener Barcelone i engleskog prvenstva u kojem se dogodilo nekoliko iznenađenja i u kojemu su u borbi za naslov klubovi poput Leicestera i Tottenhama.

"Sjajno je to za nogomet jer je manja razlika među momčadima koje se uvijek bore za naslov i ovosezonskim iznenađenjima poput Leicestera i Tottenhama. Pozitivno je to, ali tek trebamo vidjeti jesu li spremni podnijeti pritisak kada bodovi postaju odlučujući. To se dogodilo i u Italiji."


bottom of page